Italiaanse artiest

Zoek je een zanger, artiest, entertainer, band of orkest die traditionele of klassieke Italiaanse liedjes ten gehore brengt? Of ben je meer van de populaire italodisco en golden oldies? Zoek je subtiele, stijlvolle achtergrondmuziek of wil je dat de muziek prominent aanwezig is op je feest? Bijvoorbeeld een coverband die populaire nummers speelt van Laura Pausini, Zucchero of Nek? Of geef je de voorkeur aan oudere nummers zoals Papa Chico, Dolce Vita, Gloria, Ti Sento of Balla van Pino d'Angio? Het kan allemaal! Neem contact met ons op!

Tapeact Duo - allround | La musica della Bella Italia gezongen door Un Momento Magico. Laat u verrassen door zangeres Gabriella Massa (bekend van Jennifer Rush) en Davide La Cara (bekend van Idols 3 & Popstars). Zij staan garant voor de bekende Italo (duetten) Hits. Gabriella en Davide zijn als duo, maar ook met toetsenist, saxofonist en/of percussionist te boeken. Neem een kijkje bij een optreden.
Theatraal Duo - klassiek | Een grappige act rondom de aria Una Voce Poco Fa van Rossini. Zeer geschikt als speciaal intermezzo tijdens een diner of bij ontvangst van de gasten. Het Italiaans liefdesverhaal rondom een Napolitaans lied over een meisje dat verliefd wordt op de tuinman, haar moeder om raad vraagt en haar vader met de aria O Mio Babbino Caro toestemming smeekt voor het huwelijk. Eind goed, al goed en iedereen zingt O Sole Mio met de dames mee. Neem een kijkje bij een optreden.
Show - crazy piano concept | Italian Dancing Piano’s is een opzwepende funky dueling pianoshow met voornamelijk Italiaans repertoire. Paolo zingt niet alleen maar speelt ook piano, keyboard, electrische en akkoestiche gitaar. Een unieke artiest die samen met zijn bandleden jouw gasten meeneemt op zijn muzikale reis. Hij is geroemd om zijn goede interactie met het publiek en dit maakt hem tot een echte entertainer. Neem een kijkje bij een optreden.
Tapeact Solo - allround | Zangeres en songwriter Gabriella Massa, geboren en getogen in Nederland met 100% Italiaans bloed. Één ding is zeker, door haar jarenlange ervaring in de evenement scene, is zij een allround entertainer. En een optreden is nooit hetzelfde en haar stem en persoonlijkheid blijft je bij. Gabriella’s repertoire omvat vele genres zoals Italiaans, Pop, Funk, R&B, Soul, Dance Classics, Jazz en zelfs Klassiek en Musical. Neem een kijkje bij een optreden.
Solo | Angelo Indaco is een muzikant die op jouw feest niet alleen de muziek verzorgt, maar entertaint ook jouw gasten. Hij zorgt ervoor dat ze niet alleen luisteren maar dat ook meezingen, bewegen en natuurlijk dansen. Angelo maakt hierbij gebruik van diverse instrumenten. Hij zingt en begeleid zich daarbij op gitaar, accordeon, orgel of piano met een zeer uitgebreid internationaal repertoire, zelfs het Nederlandse lied komt daarbij ruimschoots aan bod. Neem een kijkje bij een optreden.
Duo | Het muzikale concept dat Due Amici (twee rasechte Italiaanse musici) voor je in petto heeft, brengt je de karakteristieke Italiaanse muziek in zijn meest pure vorm. Het repertoire wordt uitgevoerd met mandoline, gitaren, accordeon, saxofoons en zang wat geschikt is voor elke gelegenheid. Met de Due Amici kan je genieten van prachtige muzikale klanken die je meevoeren naar heerlijke, zonnige Italiaanse sferen Neem een kijkje bij een optreden.
Trio | De twee Siciliaanse broers Pino en Antonio Sotera vormen samen het kloppende hart van Trio Siciliano, beiden als zanger én muzikant. Pino speelt de gitaar en Antonio accordeon en conga’s. Sinds enkele jaren zingen en spelen ze hun Siciliaanse volksmuziek samen met mandolinespeler Hans Wesseling onder de naam Trio Siciliano. Het Tarantella Trio kan ook akoestisch (lopend zonder versterking) optreden, op jouw feest. Neem een kijkje bij een optreden.
Band - allround | Paolo Bertelli and Band heeft een Italiaans repertoire met funky, jazz, pop, dance classics en rock invloeden. Hij is een unieke artiest die samen met zijn bandleden uw gasten meeneemt op zijn muzikale reis door Italië. Van Zweden en Italië tot Oostenrijk en Duitsland, Paolo's muziek kenmerkt zich door internationale diversiteit. Paolo studeerde muziek in Amerika en werkte als entertainer in Crazy Piano's in Scheveningen en op de Viking Line. Neem een kijkje bij een optreden.

Neem even contact met ons op om je ideeën en wensen te bespreken.