Disclaimer

Onderstaande punten zijn van toepassing op deze website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

  • Italiaans-Feest.nl houdt zich regelmatig bezig met het actualiseren en/of aanvullen van de inhoud van deze website en probeerd dat zo zorgvuldig mogelijk te doen. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud per vergissing onvolledig, niet up-to-date en/of onjuist is.
  • Italiaans-Feest.nl aanvaard op geen enkele manier aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van deze webpagina, de publicatie van informatie die op deze site staat of de onmogelijkheid om deze pagina te kunnen raadplegen.
  • Italiaans-Feest.nl is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht door en voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.
  • Italiaans-Feest.nl behoudt zich het recht voor om de webpagina naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment te (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande aankondiging. Italiepunt.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van veranderingen of beëindiging.
  • De rechten op geplaatste teksten en afbeeldingen blijven eigendom van Italiepunt.nl. Het is niet toegestaan om de informatie op deze website zonder voorafgaande toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor al hetgeen je vanuit de webpagina verzendt naar anderen.