Italiaanse kookworkshop

Het ItaliëPunt biedt een uniek concept in Italiaanse sferen: verwen je personeel, klanten of vrienden met een heerlijk avondje Italiaans koken! De kookworkshop vindt plaats in Het ItaliëPunt.

Kookworkshop

Koken gebeurt in de Smeg-demonstratiekeuken; de gerechten van la cena, het vier gangen diner, worden opgegeten in de 14e eeuwse cantina, gewelvenkelder, uiteraard onder het genot van vino italiano, Italiaanse wijn. En ter afsluiting un caffè.Het kookshort krijg je cadeau erbij.

De kookworkshop wordt verzorgd door onze kookpartner Gianni Albracht van La Sensazione. De keuken is geschikt voor groepen van 10 t/m 12 personen. Grotere groepen kan ook; er wordt dan in twee groepen gewerkt; desgewenst kan de groep die niet aan het koken is ondertussen wijn proeven in de wijnkelder (additionele kosten).

Het Italiepunt organiseert een Italiaanse kookworkshop op aanvraag en met een groep van minimaal 10 en maximaal 24 personen. Dus nodig je vrienden, familie, collega‘s en kennissen uit en beleef samen een heerlijke Italiaanse avond!

De kookworkshop bestaat uit:
♦ Vier gangen menu
♦ Kookschort
♦ ½ l wijn per persoon
♦ Water op tafel
♦ Koffie of thee na
Frisdranken zijn apart te bespreken en meer verbuik van drank is op nacalucatie.

Prijs kookworkshop
- 10 tot 14 personen: € 69,95 p.p.
- 15 tot 20 personen: € 62,00 p.p.
- 20 tot 25 personen: € 55,00 p.p.
Voor bedrijven en organisaties is dit excl. BTW en voor consumenten incl. BTW
Minder dan 10 personen is mogelijk de totaalprijs hiervoor is € 699,50.

KOOKworkSHOPPEN

Wat is nou leuker om koken en shoppen te combineren? Dat kan nu bij Het ItaliëPunt!
De groep krijgt naast de kookworkshop (zie boven) ook de mogelijkheid om lekker te shoppen in Het ItaliëPunt. Het assortiment bestaat uit allerlei verschillende Italiaanse producten: denk aan keramieken schalen, prachtige horloges, taalboeken, pizzaovens, Italiaanse wijnen e molto di più. Meer weten over KOOKworkSHOPPEN? Neem dan contact met ons op.

Italiaanse kookworkshop bij je thuis?

Italiaans-feest brengt de Italiaanse keuken ook bij jou thuis en laat je wensen uitkomen met de verrassende Italiaanse kookworkshops! Onder begeleiding van Gianni, de geweldige kok van La-Sensazione. Hij leert je koken zoals de echte Italianen dit doen. Dit betekent met verse, weinig en echte producten, vol passione, passie en liefde. Nooit meer wordt het ‘moeten’ koken, maar ‘willen’ koken! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop bij je thuis, neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen.